Warmte-installatie

Warmte-installatie en -techniek innovaties lopen we bij Putman warm voor

Warmtesystemen en installaties.

Zo zorgt Putman dat je er altijd warm blijft zitten
Van zonneboiler en vloerverwarming tot aan warmtepompen, warmte reguleren kun je met een gerust hart aan Putman overlaten. Uiteraard hebben we alle kennis in huis voor de standaard warmtetechnieken, maar ook de nieuwste technieken hebben we ons eigen gemaakt. Voor innovatie binnen ons werk lopen we warm. Duurzaamheid krijgt bij Putman dan ook veel aandacht. Met alle duurzame veranderingen en ingang van nieuwe wetten, zoals bijvoorbeeld de Ketelwet, zorgen we ervoor dat alle Putmannen worden bijgeschoold en over de nieuwste technieken beheersen.

Kies je voor CV- onderhoud of vervanging?

Oude geisers, CV-ketels of slecht onderhouden toestellen, Putman komt met een oplossing passend bij de omvang en complexiteit van jouw te onderhouden pand. Meestal is een vervanging hiervan een voordelige oplossing. Maar wat kies je dan? Een zonneboiler of toch een warmtepomp? Wat doet een zonneboiler nu precies en is het effectief voor jouw pand?

Met de warmtepomp die de nieuwe standaard wordt durven wij onszelf daarin nu al een specialist te noemen, we hebben namelijk al tal van warmtepompen geïnstalleerd bij de meest uiteenlopende projecten. Dus welke vragen ook bij je naar boven rijzen wanneer een warmte-installatie onderhouden of vervangen moet worden, Putman heeft op al die vragen een eerlijk antwoord.

Met een eerlijk & kritisch oog op duurzaamheid

Wij zorgen dat er geen vuiltje meer aan de lucht is
Stap voor stap verdiepen we ons in de wensen en de behoeften betreft de warmteregulering van jouw complex totdat we een passend installatie-advies voor jou hebben. Een bij de ruimte passende installatie zorgt ervoor dat het hele jaar door jouw pand zuinig op de juiste temperatuur wordt gebracht en gehouden. In de zomer wil je niet onnodig energie verbruiken en in de winter wil je niet voor verrassingen komen te staan. Ook al biedt Putman een 24-7 service aan, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij er amper tot geen omkijken hebt naar je warmte-installatie.
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.