Nieuws

De perfecte tips om jouw werk- en leefklimaat te ventileren.

Om goed te functioneren tijdens je dagelijkse werkzaamheden is zuivere lucht een must. Dit draagt bij aan een optimaal werk- en leefklimaat. Schone lucht in jouw omgeving voorkomt veel problemen, zoals hoofdpijn, een te vochtig binnenklimaat en slaapproblemen. Putman BV geeft vier tips om te zorgen dat er geen vuiltje meer aan de lucht is.

Tip 1: Onderhoud de ventilatie

Het is belangrijk om de verwarmingsketel en ventilatie goed te onderhouden. Wanneer dit niet het geval is, ontstaat er een kans dat bacteriën, stof, vocht en ongedierte in de ventilatiekanalen komen. Dit verspreid zich vervolgens door de ruimte, wat resulteert in onzuivere lucht. Onze installateurs zijn specialist in lucht en zorgen ervoor dat de lucht van jouw woning of bedrijfspand gezuiverd is en wordt ververst tijdens een onderhoudsbeurt.

Tip 2: Maak gebruik van een warmteterugwinningssyteem (WTW)

Een warmteterugwinningssysteem warmt de frisse ingeblazen buitenlucht op met behulp van de afgezogen ventilatielucht. Op deze manier bevat jouw pand 24 uur per dag schone lucht wat resulteert in een gezonder binnenklimaat heeft. Door minder energie te verspillen en warmte her te gebruiken, bespaart dit ook kosten. Een win-win situatie.

Tip 3: Goede zonwering aanbrengen

Goede zonwering draagt ook bij aan een gezond binnenklimaat. Rolluiken zorgen in de wintermaanden voor isolatie, waardoor de warmte binnen het pand blijft. Energiebesparend en het scheelt hoge stookkosten. In de zomermaanden zorgt zonwering ervoor dat het juist koel blijft in het pand. Met goede zonwering zorg je voor een aangename temperatuur in jouw pand.

Tip 4: Vraag Putman BV om hulp

Onze verschillende installaties zorgen dat de lucht gezuiverd wordt. Daarnaast staan onze specialisten ook voor je klaar om de luchtvochtigheid op pijl te houden. Wij hebben al veel opdrachtgevers blij kunnen maken met schone lucht. Word jij de volgende?

Putman zorgt voor schone lucht

Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Of welke tips voor jouw woning of pand van toepassing zijn? Neem contact op en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij zorgen samen voor een gezonder werk- en leefklimaat.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.