Sanitair

Alles wat is aangesloten op een waterleiding en riool

Sanitair.

We leggen de juiste koppelingen en verbindingen

Van montage en loodgieterswerk voor badkamers, tot aan toiletten en sauna’s. Putman schakel je niet alleen in voor renovaties en installaties, maar ook voor al het sanitaire werk.

Met sanitair zal je waarschijnlijk de link leggen naar toiletten en badkamers. In feite klopt dat, dat zijn ook de voorzieningen die onder sanitaire installaties vallen. Maar technisch gezien geldt alles wat is aangesloten op een waterleiding en het riool tot het sanitair. Aansluitingsmateriaal, spoelsystemen en natuurlijk waterleidingen en afvoer wat in andere ruimtes aangesloten is behoort óók tot het sanitair.

Lekkage of verstopping? We pakken het aan!

Naast het sanitaire werk bij particulieren hebben we voornamelijk projecten lopen bij grote complexen, waarbij we veel te maken hebben met sanitaire voorzieningen op grote schaal. Uit ervaring kunnen we zeggen dat bij verschillende projecten onvoorziene sanitaire renovaties opduiken, dat is geen bijzonderheid. Maar dat geeft jou wel de zekerheid dat wanneer je een project bij ons hebt lopen, dat Putman ook over de juiste kennis en middelen beschikt om dergelijke sanitaire installaties in het proces mee te nemen.

Breekt er plots een leiding? Lekken de personeelstoiletten of is een afvoer in een gemeenschappelijke keuken verstopt? De loodgieterstaken pakken wij met beide handen aan.

Verduurzaming begint vaak bij de kraan.

Wij zorgen dat er geen vuiltje meer aan de lucht is

Sanitaire voorzieningen in bedrijfspanden, hotels, brandweerkazerne, scholen enzovoort. Geen complex is ons te groot. Zo verzorgen we niet alleen sanitaire oplossingen die ervoor zorgen dat het water goed doorloopt, maar denken we ook mee over slimme duurzame oplossingen.

Wist je dat verduurzaming vaak begint bij de kraan? Het gebruik van warmwater zorgt namelijk voor een heel groot deel van de uitstoot welke een complex produceert. Wat de omvang ook is, Putman weet per complex de juiste sanitaire oplossingen te bieden.

Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.