Nieuws

Putman BV bestaat 75 jaar!.

Dit jaar bestaat Putman BV 75 jaar! Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

Nieuw bedrijfspand in Rijnsburg

Vorig jaar november zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in Rijnsburg, na jaren (sinds jaar van oprichting in 1947) gehuisvest te zijn geweest in Noordwijk. Het pand was toen nog niet helemaal af en ingericht, maar inmiddels is dit zo goed als helemaal gereed. En wat zijn we trots op het resultaat!

Alles in huis op het gebied van installatietechniek

Nu zijn we goed en wel gevestigd in een mooi pand te Rijnsburg, met alle noodzakelijke voorzieningen onder één dak. Een groot magazijn, ervaren projectleiders, een grote buitendienst en een professionele tekenkamer. We hebben alles in huis om bedrijven en particulieren het complete pakket aan te kunnen bieden betreffende klimaat-, sanitaire-, koel- en industriële installaties.

De rode lijn van Putman BV

Innovatieve, duurzame, kwalitatieve én betrouwbare installaties. Dat is waar Putman BV voor staat. Noem het ‘de rode lijn’ in al onze diensten. Dat heeft ervoor gezorgd dat Putman BV al 75 jaar bekend staat als professioneel installatiebedrijf in en rondom de Randstad. Wanneer je ons pand komt bezoeken zul je dat ook ongetwijfeld snel terugzien.  

Genoeg redenen voor een feestje

In al die 75 jaar hebben wij met passie, inzet en al onze kennis en kunde onze klanten bediend en dit zullen wij ook zeker de komende jaren blijven doen vanuit ons nieuwe pand. Trots op ons jubileum en trots op ons nieuwe bedrijfspand! Dit vinden wij twee goede redenen om een feestje te geven.

Daarom houden we open huis op vrijdag 23 september tussen 15:00 tot 19:00 uur aan de Roysloot 8 in Rijnsburg, zodat je onze nieuwe locatie kunt komen bekijken en met ons kunt proosten op ons 75-jarige jubileum.

Kom je ook? Stuur dan even een mailtje naar openhuis@putmanbv.nl.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.