Nieuws

Putman behaald BRL6000-25 certificaat.

In de installatietechniek is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en te voldoen aan de eisen binnen onze branche. Wij zijn trots op het feit dat Putman Installaties het BRL 6000-25 certificaat heeft behaald.

BRL6000-25 certificaat

Het certificaat dat Putman toegekend heeft gekregen is een beoordelingsrichtlijn waaraan je als installatiebedrijf moet voldoen om werkzaamheden met gebouw gebonden gasverbrandingstoestellen zoals gasketels en rookafvoer uit te voeren. Dit zijn toestellen die een vermogen kunnen hebben tot 100 kW. Denk aan werkzaamheden zoals het installeren, repareren, onderhouden en opleveren van:

  • Gasverbrandingstoestellen
  • Verbrandingsluchttoevoeren
  • Rookgasafvoer.

Voor innovaties- en installaties lopen we warm bij Putman

Onze Putmannen hebben alle kennis in huis voor de standaard warmtetechnieken en blijven zich altijd ontwikkelen. Voor innovatie binnen ons werk lopen we warm. Daarnaast besteden wij ook veel aandacht aan duurzaamheid veranderingen. Denk hierbij aan de ingang van nieuwe wetten, zoals de gasketelwet. Wij zorgen dat onze Putmannen hiervoor geschoold worden en de nieuwste technieken beheersen om jou optimaal van dienst te kunnen zijn.

Blijven ontwikkelen staat centraal

Bij Putman vinden wij het belangrijk dat iedere werknemer zich individueel blijft ontwikkelen. Maar ook als bedrijf staan we niet stil. We verdiepen ons in de nieuwste technieken en zorgen met elkaar dat het bedrijf over alle geschikte certificaten beschikt die nodig zijn om het maximale resultaat te behalen. Met onze verschillende specialisaties op het gebied van lucht, warmte, koeling en sanitair kunnen wij iedereen van dienst zijn. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor advies, wij helpen je graag.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.