Nieuws

Project: Kindcentrum de Waalcampus in ‘s-Gravenzande.

Het nieuwe jaar is weer begonnen en wij kijken uit naar onze nieuwe projecten die wij dit jaar gaan uitvoeren. Eén van onze projecten van 2023 is het klimaat- en sanitaire installaties voor nieuwbouw kindcentrum De Waalcampus. De nieuwbouw krijgt een omvang van circa 3.300 m2 bruto-vloeroppervlakte, inclusief gymzaal.

Vredig, gelukkig, gezond en duurzaam

Het project betreft de nieuwbouw voor het kindcentrum Waalcampus in ’s-Gravenzande. Waalcampus is een kindcentrum in de nieuw te ontwikkelen wijk Waelpolder. Op dit moment zit hier een tijdelijke huisvesting direct naast de nieuwbouwlocatie.

Voor de nieuwbouw wordt uitgegaan van 400 kinderen, waaronder 60 kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 jaar. De missie van het kindcentrum is dat het een ‘’oefenplaats wordt om je sterkste ‘’ik’ te worden, samen het leven te leren en eigenaarschap te ontwikkelen over je eigen leven en over de samenleving waarnaar wij streven: vredig, gelukkig, gezond en duurzaam.’’

Aandacht voor duurzame techniek

Bij Putman BV besteden wij veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook al herken je Putman BV aan de rode kleur, groen is voor ons nét zo belangrijk. Putman BV is dan ook bezig met het behalen van de ISO14001 certificering, die wij hopelijk in 2023 mogen behalen. Wij geven advies dat aansluit op de wensen van vandaag en houden rekening met de zorgen van morgen. Door zorg en aandacht te geven dragen wij ons steentje bij aan een groenere toekomst. Ook samenwerken aan een project? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons of bel naar 071 361 92 10.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.