Nieuws

Meer bedrijven prioriteren duurzaamheid.

Als gevolg van de stijgende prijzen, nemen steeds meer bedrijven verschillende kostenbesparende maatregelen. Deze maatregelen gaan vaak hand in hand met verduurzaming. Steeds meer organisaties zijn zich bewust van het veranderende klimaat en willen ieder hun eigen steentje bijdragen. Dit zorgt ervoor dat duurzaamheid een steeds belangrijkere factor binnen organisaties wordt, zo ook bij Putman.

Samen zorgen we voor een beter klimaat

De toenemende aandacht voor duurzaamheid binnen organisaties zorgen op verschillende manieren voor positieve gevolgen voor het klimaat:

  1. De implementatie van energie-efficiënte systemen zorgen voor minder energieverbruik. Hierdoor is er minder uitstoot van broeikasgassen.
  • Efficiënte HVAC-systemen zorgen voor vermindering van energiegebruik en zorgen ervoor dat de circulatie van frisse lucht geoptimaliseerd wordt. Dit heeft weer positieve gevolgen voor de productiviteit en gezondheid van werknemers.
  • Door het inzetten van duurzame energiebronnen kunnen organisaties hun gebruik van fossiele brandstoffen verminderen.

HVAC-systemen van Putman BV

Onze Putmannen installeren en onderhouden dagelijks veel HVAC-systemen en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. HVAC staat voor heating, ventilation en airconditioning, dit zijn tevens ook de kerndiensten van Putman. Wij zijn constant bezig met het optimaliseren van de prestaties van onze installaties en manieren om het energieverbruik te minimaliseren. Zo zijn we bij Putman continu bezig met verbeteren en innoveren.

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de installatietechniek en het implementeren van innovatieve systemen dragen wij een steentje bij aan de duurzame installatietechnieken van de toekomst.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om jouw organisaties te innoveren en verduurzamen? Onze Putmannen kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Neem contact op via info@putmanbv.nl, bel naar 071 361 92 10 of vul het contactformulier in.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.