Nieuws

Luchtzuiveringsinstallaties zijn belangrijk voor gezondheid en veiligheid in kantoorpanden.

In een tijd waar mensen zich steeds meer bewust zijn van de gevolgen van slechte luchtkwaliteit, speelt Putman BV een cruciale rol bij het aanpakken van dit probleem. Wij bieden effectieve oplossingen met innovatieve luchtzuiveringsinstallaties om de luchtkwaliteit te verbeteren en zo de gezondheid van de werknemers te onderhouden.

Luchtzuiveringsinstallaties van Putman BV

Onze installaties zijn ontworpen om schadelijke deeltjes, allergenen en ziekteverwekkers uit de lucht te verwijderen. Met behulp van filters en technologieën, zoals HEPA-filters (High Efficiency Particulate Air), zorgen installaties ervoor dat de lucht die mensen inademen schoon en veilig is.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere organisaties, omdat onze Putmannen alle installaties op maat maken, die aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten. Voordat we hieraan beginnen doen we een grondige luchtanalyse om de installaties hierop aan te passen. Of het nu gaat om kantoren, scholen, ziekenhuizen of woonruimtes. We voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties.

Onze Putmannen zijn altijd op de hoogte

De toenemende aandacht voor gezondheid en veiligheid heeft geleid tot een grotere vraag naar luchtzuiveringsinstallaties. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze werknemers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij investeren in onze innovatieve oplossingen die de luchtkwaliteit verbeteren en de gezondheid en veiligheid van mensen bevorderen.

Wist je dat je ongeveer iedere 4 seconden ademt, dat is ongeveer 20.000 keer per dag… Het is daarom cruciaal dat de luchtzuiveringsinstallaties aanwezig zijn zodat er schone lucht ingeademd kan worden.

Zorg voor schone lucht met Putman BV

Wil je meer weten over de luchtzuiveringsinstallaties van Putman en zorgen voor een gezond werk- en leefklimaat? Neem dan contact op voor de verschillende mogelijkheden of maak een afspraak.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.