Luchtinstallatie

Elk complex vraagt om een goede ventilatie en toevoer van verse lucht, het is niet meer weg te denken

Zuivere lucht.

Voor een optimaal werk- en leefklimaat

Zoals eerder gezegd biedt Putman aan elke klant een op maat gemaakt advies, ook als het op luchtinstallaties aankomt. We ontwerpen, adviseren en installeren de installaties naar ieders wens en budget. De doelstelling voor het ventileren van een gebouw is in de meeste gevallen gelijk; het verzorgen van een optimaal werk- en leefklimaat.

Van een statig monumentaal pand tot aan een brandweerkazerne, elk complex vraagt om een goede ventilatie en toevoer van verse lucht. Maar de complexiteit en staat van elk gebouw is anders en vraagt daarom om een op maat gemaakte installatie. Ons advies is dan ook niet zomaar uit de lucht gegrepen!

Putman kan elk complex aan.

Een schoolgebouw, kantoorpand, hotel of utiliteit, ze hebben allemaal met andere mogelijkheden, eisen en budgetten te maken. Putman kan elk complex aan. Indien gewenst kunnen we ook een luchtanalyse en/of CO2- en luchtvochtigheid metingen aanbieden, die meer inzicht geven in de klimaatbeheersing.

Staat enkel een airco op de planning of is er ook ruimte om een warmteterugwinningssysteem (WTW) te laten installeren? We bekijken graag met jou de mogelijkheden voor de meest efficiënte manier van klimaatbeheersing in het te onderhouden pand.

Heb je een installatieprobleem?

Wij zorgen dat er geen vuiltje meer aan de lucht is
Putman heeft verschillende installaties in huis die ervoor zorgen dat de lucht wordt gezuiverd, ververst of de luchtvochtigheid op pijl wordt gehouden. Als het op regeltechniek, gebouwbeheersystemen, aankomt werken we voornamelijk met Siemens, maar desgewenst ook Priva of JohnsonControls. Bij een installatie bieden we hoe dan ook altijd een eenjarig onderhoudscontract aan waarna een service-contract met 24-7 dienst volgt. Zo zorgt Putman ervoor dat in jouw pand zuivere lucht circuleert.
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.