Installaties

Duurzaamheid en innovatie voeren al ruim 75 jaar de rode draad in ons installatiebedrijf

Installaties voor kleine en grote projecten .

Aandacht voor zakelijke opdrachtgevers

Luchtzuiveringsinstallaties aanleggen voor een groot kantoorpand of waterpompen en zonnepanelen installeren voor ruim honderd nieuwe appartementen? Putman regelt het. Wat de klus ook is, we kunnen elke complexiteit aan. Zo ontwerpen wij werktuigbouwkundige installaties voor grote gebouwen en complexen. Denk hierbij aan lucht-, warmte-, koeltechniek en zonne-energie.

Onze gebouwbeheersystemen (GBS) staan in verbinding met alle installaties die wij hebben geplaatst. Dat maakt het mogelijk dat wanneer er een storing of foutmelding optreedt Putman adequaat kan handelen en indien nodig snel ter plaatse kan zijn.

Wij denken met je mee.

Dat is onze kracht

Er zit natuurlijk een groot verschil in de omvang van elk project, zowel voor particulieren voor bedrijven en instanties. Zo heeft ook elke klus zijn eigen vragen en oplossingen. Om de beste adviezen te kunnen geven en de meest effectieve oplossingen in te zetten is het van belang dat we samen met jou om de tafel gaan.

Je kunt op onze professionaliteit rekenen, maar wij schatten jouw ideeën ook op waarden. We beginnen samen met een grove schets en grove begroting waarin de installatiekeuze van jouw project is opgenomen. Waarna Putman het plan uitdiept, de berekening prijzen scherper in kaart brengt en uiteindelijk tot een verfijnd resultaat komt. Zo komen we samen tot een passend ontwerp om het gewenste resultaat te bereiken.

Installaties Installaties

Gewoon goed geregeld

Er zit natuurlijk een groot verschil in de omvang van elk project, zowel voor particulieren als bedrijven en instanties. Zo heeft ook elke klus zijn eigen vragen en oplossingen.

Wat de klus ook is, we kunnen elke complexiteit aan. Zo ontwerpen wij werktuigbouwkundige installaties voor grote gebouwen en complexen.

Denk hierbij aan lucht-, warmte-, koeltetechniek en zonne-energie. Onze gebouwbeheersystemen staan in verbinding met alle installaties die wij plaatsen.

Ontdek meer over onze diensten op het gebied van Lucht, Warmte, Koeling en Sanitair.

Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.