Nieuws

Goede ventilatie in kantoorpanden helpen tegen hooikoorts en allergieën.

Een goede ventilatie in kantoorpanden is belangrijk en moet intensief onderhouden worden. Hoe meer mensen er in één kantoorpand werken, hoe slechter de luchtkwaliteit kan zijn of worden. Door een goede ventilatie wordt niet alleen de kans op allergische reacties verminderd, maar kan het ook bijdragen aan een betere luchtkwaliteit, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren en minder last hebben van vermoeidheid en hoofdpijn. Putman BV staat voor jou klaar om een gezonde werkomgeving te creëren en te zorgen dat er geen vuiltje meer aan de lucht is.

Putman BV zorgt voor goede ventilatie

Bij Putman BV zijn we expert op gebied van goede ventilatie in grote panden. Een schoolgebouw, kantoorpand, hotel of utiliteit, Putman kan elk complex aan. Wij zorgen voor zuivere, verse lucht in het pand en houden de luchtvochtigheid op pijl. Bij een installatie bieden wij ook een éénjarig onderhoudscontract aan waarmee wij jouw installaties onderhouden en 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Allergieën tegengaan

De zomer is weer op komst, de zon gaat schijnen en de bloemen komen weer uit. Dat betekent ook dat de hooikoorts klachten weer toenemen. Ventilatie en ramen laten pollen onbedoeld het pand inkomen waardoor veel mensen ook binnen veel last van krijgen. Door dit probleem aan te pakken kunnen jouw werknemers optimaal blijven functioneren.

Plan jouw onderhoudsbeurt bij Putman BV

­Het is belangrijk om genoeg aandacht te schenken aan het binnenklimaat van jouw pand. Het is dan essentieel om hier om de zoveel tijd naar te laten kijken. De Putmannen staan voor jou klaar om een goed ventilatie systeem in jouw pand te implementeren. Benieuwd wat wij voor jouw pand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag samen de mogelijkheden.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.