Nieuws

Putman biedt duurzame koelingsoplossingen.

Goede koeling is essentieel voor elke organisatie. Met de geavanceerde koeloplossingen van Putman BV zorgen we ervoor dat jouw organisatie altijd in de juiste temperatuur werkt, zelfs tijdens de heetste dagen. Een goed werkend koelsysteem draagt daarbij ook bij aan de productiviteit van de werknemers. Het is namelijk belangrijk om een goede temperatuur te behouden in een kantoorpand om de gezondheid, welzijn en daaropvolgend de productiviteit van de werknemers te waarborgen.

Duurzame koeloplossingen

We horen je denken … duurzame koeloplossingen, bestaat dat wel? Traditionele koeloplossingen zijn namelijk vaak energieverslindend en schadelijk voor het milieu. Bij Putman maken we gebruik van innovatieve en duurzame alternatieven, die milieuvriendelijk en kostenbesparend zijn. Zo gebruiken we propaan als alternatief koudemiddel en bezitten we de nodige certificaten.

Een belangrijk voordeel aan de duurzame koeloplossingen van Putman is dat zij bijdragen aan de vermindering van de ecologische voetafdruk. Dit draagt o.a. ook bij aan het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen.

Naast de positieve effecten voor de aarde, verbetert het ook de techniek van de koelsystemen. Een investering in duurzame koeloplossingen zorgt ervoor dat organisaties kunnen rekenen op een betrouwbare en stabiele koeling.

Bespaar energie met Putman BV

Ook verminder je het energieverbruik van je organisatie aanzienlijk, wanneer je kiest voor een duurzame koeloplossing. Door het investeren in geavanceerde regelsystemen die het koelingsproces regelen, kun je als bedrijf veel energie én dus geld besparen. Bij Putman hebben we al verschillende succesvolle projecten afgerond, waarbij de duurzame koeloplossingen zichtbaar positief resultaat heeft geleverd.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar een duurzame koeloplossing voor jouw organisatie? Dan biedt Putman de expertise en ervaring die nodig is om deze wens te realiseren. Wil je meer weten over de duurzame koeloplossing of één van onze andere diensten? Neem dan contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.