Nieuws

Duurzame bedrijfsvoering: hoe begin je hiermee?.

Duurzaamheid speelt een grotere rol dan ooit tevoren. Naast particulieren zijn ook bedrijven meer bezig met een groenere toekomst. Duurzame bedrijfsvoering wordt een steeds grotere noodzaak. Onze Putmannen zijn op dagelijkse basis bezig om bedrijven een handje te helpen met het verduurzamen van o.a. de panden. Maar waarom is die duurzame bedrijfsvoering nu precies zo belangrijk, en wat zijn de voordelen? Wij vertellen je hier meer over.

Verminder de ecologische voetafdruk

Wanneer je als bedrijf bijdraagt aan een duurzame bedrijfsvoering, zorg je ervoor dat je ecologische voetafdruk vermindert. Een kleinere voetafdruk zorgt voor minimale effecten op het milieu.

Merkimago en concurrentievoordeel

Wanneer je als bedrijf duurzaamheid in de kernwaarden opneemt, zal dit bijdragen aan het verbeteren van het merkimago. Consumenten geven vaak een voorkeur aan bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit zorgt er ook voor dat je concurrentie voordeel ontwikkelt t.o.v. bedrijven die niet bijdragen aan een duurzamere wereld. De consument zal sneller voor jouw bedrijf kiezen.

Bespaar kosten

Naast dat het effect heeft op het milieu en de wereld, is het verduurzamen ook goed voor de portemonnee. Door te verduurzamen bespaar je op langere termijn op kosten. Dit geld kun je weer investeren in jouw organisatie.

Innovatie stimuleert creativiteit in oplossingen

Duurzaamheid stimuleert innovatie door bedrijven aan te moedigen nieuwe en milieuvriendelijke technologieën en oplossingen te ontwikkelen. Zo helpt duurzaamheid bedrijven om creatief na te denken hoe je technologieën kan optimaliseren en tegelijkertijd verduurzaamt. Ook onze Putmannen staan nooit stil, wij blijven ons ontwikkelen en innoveren, zoals de techniek dat ook doet. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Verduurzaam jouw organisatie met Putman BV

Wil jij beginnen met het creëren van een groenere wereld samen met jouw organisatie? Dan staat Putman voor je klaar. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier of mail naar info@putmanbv.nl

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.