Nieuws

Dit zijn de voordelen van een warmtepomp.

Green is the way to go! Wilt u uw huis of bedrijf op een duurzame manier verwarmen? Ga dan voor een warmtepomp! Met dit type verwarming heeft u een lagere klimaatimpact en bent u op de langere termijn voordeliger uit. Benieuwd naar alle voordelen van een warmtepomp? Lees hieronder dan verder!

1 Verbruik van aardgas neemt af

Op dit moment is aardgas nog de meest gebruikte brandstof in Nederland. Toch moet in 2050 heel Nederland gestopt zijn met het gebruik van deze fossiele brandstof. Fossiele brandstoffen zijn namelijk verantwoordelijk voor de uitstoot van broeikasgassen en vervuilen daarmee onze aarde.

Een warmtepomp werkt grotendeels of volledig op elektriciteit. Draag nu al uw steentje bij aan het tegengaan van klimaatverandering door te kiezen voor een warmtepomp. De adviseurs van Putman vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

2 Subsidie

Wist u dat u als bedrijf, instelling of non-profit organisatie bij de aanschaf van een warmtepomp in aanmerking komt voor een ISDE-subsidie? Dit staat voor Investeringssubsidie duurzame energie. Met deze subsidie wordt de gevraagde investering voor een warmtepomp dus minder!

3 Weinig onderhoud

Een warmtepomp is erg onderhoudsarm. U hoeft slecht 1 á 2 keer per jaar preventief onderhoud te laten plegen aan de warmtepomp. Tussendoor heeft u er weinig omkijk naar de warmtepomp om deze goed te laten functioneren.

4 Ook koelen met een warmtepomp

Het is ook mogelijk om een aantal warmtepompen te koelen, denk dan aan luchtwarmtepompen en ventilatiewarmtepompen. Dit betekent dat u niet nog los een airco hoeft aan te schaffen.

Putman BV is dé specialist in warmtepompen
Heeft u interesse in (het plaatsen van) een warmtepomp? Of wilt u meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Putman BV Zij helpen u graag verder!

""
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten?
Onze kijk op jouw installatie-uitdaging weten? Wij beantwoorden jouw vragen graag.