Putman Koeltechniek


De jarenlange ervaring van Putman Koeltechniek vertaalt zich naar een breed pakket diensten op het gebied van airconditioning. Die diensten worden geleverd door een jong team van deskundige, servicegerichte medewerkers. Mede dankzij hun kennis en bekwaamheid is Putman Koeltechniek zowel ISO als VCA gecertificeerd. Samen met de STEK-erkenning (een vereist milieukeurmerk) bent u met Putman Koeltechniek verzekerd van een bedrijfszeker, veilige en milieuvriendelijke installatie.
Van professioneel advies tot een effectief ontwerp.

Putman Koeltechniek levert een constante bijdrage aan het klimaat in uiteenlopende gebouwen. Ook voor de koeling van apparatuur en computer- en telecommunicatieruimtes heeft Putman Koeltechniek de nodige expertise in huis. Uw eisen en wensen liggen aan de basis van een professioneel koel-advies. Een nauwkeurige berekening geeft aan welke koelcapaciteit nodig is om de gewenste doelen te bereiken. Om tot een effectief ontwerp te komen, worden eventuele bouwtekeningen nauwkeurig door Putman Koeltechniek op locatie ingemeten. Op basis van de verkregen gegevens ontwerpt Putman Koeltechniek samen met u de gewenste installatie. Putman Koeltechniek is merkonafhankelijk, dus de keuze is aan u.

De koeltechnische montage: een vak apart.

Naast het installeren en onderhouden van installaties verricht Putman Koeltechniek koeltechnische montagewerkzaamheden in opdracht van hun relaties. Dit komt voor bij een gesplitste opstelling van waterkoelmachines, bij direct verdampende koelinstallaties ten behoeve van verschillende ventilator convectoren, luchtbehandelingskasten en bij computerairconditioners met een separaat opgestelde condensor. Elke installatie wordt door Putman Koeltechniek getest op lekdichtheid, gevacumeerd, gevuld met koudemiddel en bedrijfsklaar opgeleverd. Koeltechnische montage is weliswaar een specialisme, maar voor Putman Koeltechniek zeker geen vak apart. U bent verzekerd van koeltechnisch leidingwerk dat vakkundig is gemonteerd. Dat geldt ook voor appendages als expansieventielen.
Nazorg

Putman Koeltechniek verstrekt na oplevering van de koelinstallatie een geheel op maat uitgewerkt onderhoudskontrakt. Onze eigen servicedienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag, bereikbaar om e.v.t. calamiteiten te verhelpen, zodat u van een bedrijfszekere installatie verzekerd bent en blijft. Een onderhoudskontrakt met Putman Koeltechniek is inclusief de wettelijke verplichte milieucontroles.